headerkrible
foot

Kære Krible Krable-fan

Årets materialer er på vej til dig ...
Årets store udsendelse er påbegyndt, og materialerne bliver afsendt i den rækkefølge jeres bestillinger rullede ind. Mange pakker vil nå jer allerede i uge 15.
Vi har allerede udsolgt af de 30.000 hæfter om "Damen der blev et træ", og sommerfuglehæftet fra sidste år, så nogle af jer vil opleve, at ikke alle jeres materialeønsker er blevet opfyldt.
Vi har forsøgt at reducere antallet af udsendelser, så tjek ved modtagelsen, om der står flere navne på pakken, så du skal dele indholdet med dine kolleger.

Meld jer som mikroforskere
Fra 1. maj, kan du tilkendegive, at I vil arbejde med mikroforskermetoden og tilmelde din klasse her.
Ved tilmelding får du tilsendt en Mikroforsker-opstartspakke som indeholder:
Bemærk, at der ikke er noget krav om at indseende en rapport efterfølgende, men at kun de klasser, der senere på året indsender en rapport, deltager i konkurrencen.

Som noget nyt i år, bliver det også muligt for 4-6 årige børn i dagtilbud at deltage i en lille konkurrence.
Læs mere her.

Tag med på konference Vores Natur Kalder
Krible Krable og Naturvejledning Danmark er medarrangør af konferencen. Programmet er relevant for pædagoger, lærere og andre, der arbejder professionelt med børn i naturen.
Konferencens ambition er at styrke arbejdet med natur og friluftsliv inden for de socialiseringsarenaer, som børn og unge færdes i - familien, venner, institutioner, skolen, fritiden og foreninger. Vi vil diskutere metoder, indsatser og forskning på området. Samtidig vil vi styrke samspillet mellem socialiseringsarenaerne og de mangle forskellige aktører.
Læs mere og tilmeld dig her: www.voresnaturkalder.dk


- Lad det Krible og Krable

Med venlig hilsen
Krible & Krable

Kari Hald
Projektleder og naturvejleder

Lenette Schunck
Projektmedarbejder og naturvejleder