headerkrible
foot

Kære Krible Krable-fan


Alt er revet væk!
WOW
- det er vildt ...
På 1½ måned, har vi fået 1.000 bestillinger fra jer, og dermed er der nu udsolgt af årets materialer, og bestillingsmodulet er netop blevet lukket for i år.

  • 30.000 hæfter om "Damen der blev et træ", og
  • 10.000 ForskelLighedshæfter
  • 1.000 ForskelLighedsduge
bliver i disse dage pakket og sendt ud til alle afkroge af landet. Vi ser SÅ glade for, at I har taget godt imod materialet.
Til alle jer, der endnu ikke har fået bestilt: HUSK, at alle kan downloade og printe vores materialer fra hjemmesiden,
eller finde dem fysisk på det lokale bibliotek.

Vi vil gerne sige tak ...
til alle de gode folk, der har bidraget med idédvikling, tekster og fotos til årets materialer; uden dem, var vi ikke kommet i mål.
Projektet er en del af Naturvejledning Danmark, og Krible Krable har som altid haft stor glæde af at kunne trække på det store netværk som foreningens medlemmer udgør.
Især en stor tak til naturvejleder Michael Winther fra Viborg Naturskole, der i høj grad står bag den fine ForskelLighedsdug.
På foreningens hjemmeside, kan du finde din lokale naturvejleder, der kan være behjælpelig med at folde Krible Krable-temaet ud for børn og voksne.


Meld jer som mikroforskere
Det næste der sker i Krible Krable er, at du fra 1. maj, kan tilkendegive, at I vil arbejde med mikroforskermetoden og tilmelde din klasse eller dit dagtilbud her.- Lad det Krible og Krable

Med venlig hilsen
Krible & Krable

Kari Hald
Projektleder og naturvejleder

Lenette Schunck
Projektmedarbejder og naturvejleder