headerkrible

Velkommen

Kære Krible Krable-fan
Vi er glade for, at du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, så du fremover kan modtage tips og tricks samt nyheder fra Krible Krable-Universet.
Som abonnement er du blandt de første, der får at vide:
  • når nye trykte undervisnings- og inspirationsmaterialer er på gaden og er klar til bestilling
  • når vi åbner op for tilmelding til spændende Krible Krable-arrangementer
  • når der sker opdateringer og udvidelser på hjemmesiden
  • når vi deltager i udstillinger og konferencer rundt omkring i landet, hvor du kan møde os
Mikroforsker
Indtil vi høres ved igen, er du velkommen til at kikke nærmere på Krible Krables nye tiltag: Mikroforsker
Mikroforsker er både en klassisk hypotetisk deduktiv videnskabelig metode formuleret og forenklet, så den er lettere at gå til for dig som underviser, og en landsdækkende naturvidenskabelig børnekonkurrence for elever i indskolingen – 0. – 3. klasse.
Begge dele er stærkt inspireret af NysgjerrigPer, der er udvikle af Norges Forskningsråd, og som siden 1990 har været anvendt med stor succes i Norge.
Mikroforsker har sin helt egen Facebook-gruppe. Det er gruppen for dig, som bruger Mikroforsker-metoden og deltager i Mikroforsker Konkurrencen eller gerne vil igang. Her kan du dele erfaringer og præsentere rapportager fra jeres egne mikroforsker-forløb. Her vil vi fra Krible Krable projektet fodre jer med tip og tricks og holde jer orienteret om seneste nyt om Mikroforsker og dens udbredelse i Danmark.

HUSK også

- at vi har en aktiv Facebook-gruppe, hvor du naturligvis også er meget velkommen som medlem. Her udveksler medlemmerne gode idéer til brug af krible krable-dyr i det pædagogiske og didaktiske arbejde og deler ny viden på feltet.

Du kan altid holde dig orienteret om kommende Krible krable-arrangementer under ”Det sker” på vores hjemmeside.

Lad det Krible og Krable - På genskriv

Med venlig hilsen
Krible & Krable

foot